Tim (medewerker)

Rated 4 out of 5
10 november 2022

Hallo lieve mensen. We hebben van jullie teveel 5 sterren gekregen. We doen ons best maar zijn zeker niet perfect. Daarom hierbij 4 sterren.

Met vriendelijke groet, Tim

Tim

Tevreden van A tot Z (bodemfolie + vloerisolatie)

Rated 5 out of 5
10 november 2022

Na een kruipruimte consult, heeft MBD Noord (Michel en Tim) bij ons in twee fasen bodemfolie en vloerisolatie van Tonzon geplaatst.

MBD Noord denkt mee, legt uit en geeft advies alvorens de werkzaamheden worden gestart. De samenwerking met MBD Noord was voor ons van start tot finish een prettige ervaring.

MBD Noord geeft je een eerlijk advies, werken netjes, zijn kundig, planning is volgens afspraak, prijs/prestatie is prima en de werknemers zijn gezellig.

En zodra de werkzaamheden zijn afgerond krijg je ook nog foto’s van het eindresultaat.

>> Dus als je vloerisolatie wilt, moet je bij MBD Noord zijn!

Marcel en Diana

Marcel en Diana

Bodemisolatie

Rated 5 out of 5
23 september 2022

Prima bedrijf,goed contact en afspraken.

Heel netjes en vakkundig.Kan iedereen dit bedrijf aanraden. Michel en Tim alle waardering!

Evert Kaarsmaker

Geweldig A team

Rated 5 out of 5
27 april 2022

Inventief….kundig en snel maar ook gezellig..Michiel en zijn team zijn meedenkers..goede prijs/ kwaliteitsverhouding… ons hele dak is geïsoleerd…zeker aan te bevelen!!

yvon zwart en eggy dekkker

Top vakwerk

Rated 5 out of 5
15 april 2022

Prima vakwerk geleverd.Michel komt de afspraken na en denkt met je mee.

Henk

Isolatie kruipruimte, 17 oktober 2021

Rated 5 out of 5
17 oktober 2021

We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en het resultaat van het isoleren van de kruipruimte onder de vloer.

Een vakkundig team en we merken direct dat de kamer warmer is.

Els Sandijck

Respect voor de mensen van MBD Noord.

Rated 5 out of 5
9 juni 2021

Bij de voorbereidende werkzaamheden in de kruipruimte door de werkers van MBD lekkage geconstateerd , wat door een loodgieter is verholpen maar die heeft verzuimd de rotzooi (plas rioolwater) op te ruimen. Wat dus door de mensen van MBD is gedaan . Terwijl de loodgieter in een gespreid bedje kwam: folie op bodem . Hij kon bij wijze van spreken in zijn goeie pak de kruipruimte in. Michel Boer denkt mee en heeft me allerlei adviezen aan de hand gedaan over het isoleren van mijn huis. Ik ben bijzonder tevreden.

Hannie Roerink

effectieve vloerisolatie en een prettig bedrijf

Rated 5 out of 5
29 januari 2021

Inmiddels is het ruim een half jaar geleden dat wij door MBD Noord vloerisolatie (en bodemfolie) lieten installeren. Het adviseren over de isolatie verliep op een heldere, zakelijke en prettige manier. Ook het aanbrengen van de isolatie is op een goede en prettige manier verlopen. Het contact met de mensen van MBD was steeds goed. Nadat het werk gedaan was, werd alles opgeruimd achtergelaten. Prima. We kregen ook een serie foto’s van het in de kruipruimte aangebrachte isolatie- en foliemateriaal, zodat je kunt zien wat er gebeurd is.

We schrijven deze recensie nu pas, omdat we wilden afwachten of we in de winter ook een merkbaar effect zouden hebben van de vloerisolatie, zoals een groter wooncomfort. Dat is natuurlijk niet makkelijk op het gevoel te beoordelen. Maar nu we inmiddels toch diverse wat koudere weken hebben gehad, denken we zeker een effect te merken, bijvoorbeeld in de vorm van minder/geen last van koude voeten. Kortom, zowel de vloerisolatie als MBD Noord zijn wat ons betreft aan te bevelen.

Henk

Goed bedrijf!

Rated 5 out of 5
12 januari 2021

Uitgebreide en duidelijke informatieverstrekking door Michel. Het aanleggen van de vloerisolatie, bodemfolie en de na-isolatie van de luchtverwarmingskanalen is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het leuke team van MBD-Noord gaf telkens een update over de voortgang van het werk.

Na afronding van de klus werden foto’s getoond van de aangebrachte isolatie.

Dit bedrijf is een aanrader!

Jan

Dak isolatie

Rated 5 out of 5
16 december 2020

Heel prettig bedrijf om samen mee te werken. Makkelijk in de communicatie, komen afspraken na en maken hetgeen waar wat ze beloven! erg fijn.

Sandra Kooistra

Zeer tevreden

Rated 5 out of 5
20 november 2020

Alles keurig afgewerkt, nette en hardwerkende medewerkers, aanrader!!!!!

F. van Ossenbruggen

We zijn erg blij met de vloerisolatie en de prettige manier van werken van MBD Noord

Rated 5 out of 5
11 november 2020

Wij wilden onze betonvloer van de woning graag geïsoleerd hebben en kwamen uit bij MBD Noord. Behalve dat we waarde hechten aan bedrijven uit de nabije omgeving waren we ook blij met het advies dat Michel ons gaf over de mogelijkheden van isoleren. Het advies is eerlijk en oprecht en hij belooft geen wonderen. Met een kruipruimte die in de wintermaanden nogal eens onder water kon komen te staan en vaak vochtig was hebben we besloten de vloer te voorzien van PXA Isolatie in combinatie met een bodemfolie. Hoewel het bij dit systeem niet onoverkomelijk is dat er onder de bodemfolie alsnog water staat, hebben we besloten dat we dit liever wilden voorkomen. In goed overleg met Michel hebben we zelf een pompvoorziening met niveau sensoren gemaakt die de vloer ook in de natte maanden zo goed als droog moet kunnen houden. Hierbij was het van belang dat we al rekening hielden met de aan te brengen bodemfolie die ook deels tegen de zijkant van de muren zou worden opgetrokken. Dit om te voorkomen dat indien er toch nog water zou kunnen komen te staan dit in ieder geval niet op de bodemfolie terecht komt. Omdat de werkvloer op de bodem van de kruipruimte vrij ruw was is onder de bodemfolie ter bescherming nog een simpele noppenfolie aangebracht.

Bij de voorinspectie constateerde Michel hij dat er zwam zat in de bij de bouw (begin jaren 70) achtergebleven bekisting dat is gebruik bij het storten van de vloer. Ook hierbij heeft hij ons van goed advies voorzien en ons op weg geholpen om dit door een specialist te laten verwijderen, waardoor het verder ook geen schade meer kan aanrichten. MBD zou de ventilatie van de kruipruimte al verbeteren, maar heeft deze werkzaamheden naar voren getrokken om te zorgen dat de ventilatie voor zwambestrijding op orde was om de hinder hiervan te bepreken. Een mooi voorbeeld van meedenken met de klant!

Nu stond het team van MBD niets meer in de weg om de werkzaamheden uit te voeren. Het team werkt netjes, is erg vriendelijk in de omgang en houdt je goed op de hoogte van de voortgang en eventuele bijzonderheden die ze tegenkomen in een ruimte waar je zelf niet of nauwelijks komt. Zo hebben ze de gehele kruipruimte ontdaan van achtergebleven oude leidingen en andere troep. Ook is nog een foute aansluiting ontdekt die hiermee ook gelijk kon worden hersteld. Naast de vloerisolatie en bodemfolie zijn de bestaande geïsoleerde cv leidingen voorzien van bandagefolie en is de buisisolatie die op een aantal plekken ontbrak weer hersteld. Na afloop van de werkzaamheden heeft MBD een heldere en goed onderbouwde factuur opgesteld en die daar waar nodig toegelicht. Ook regelt MBD Noord gelijk de nodige bewijsmiddelen voor een eventuele subsidie.

Kortom we zijn erg tevreden met de verrichte werkzaamheden. De vloer is duidelijk een stuk warmer geworden aan de voeten en draagt dus direct bij aan ons leefcomfort.

Fam. Groenendal

Michel denkt goed mee en stelt zich heel dienstverlenend en kundig op. Zijn medewerkers zijn vriendelijk, werken snel en netjes.

Rated 5 out of 5
9 november 2020

We waren al een tijdje op zoek naar mogelijkheden om onze vloerisolatie te verbeteren. Ondanks de EPS-isolatie onder het beton, voelde de vloer toch nog wel koud aan. Daarnaast merkten we dat de vochtigheid onder de vloer hoog was en dat de EPS-isolatie vol met druppels hing. Om dit probleem te verhelpen, dachten we aan TonZon. Echter, met een werkhoogte van 45 cm zou het spannend worden. Michel deed een quickscan en zag wel mogelijkheden. Helaas bleek tijdens het aanbrengen van de bodemfolie dat de werkhoogte te laag was voor Tonzon-toepassing. Hij bood als alternatief Isobooster PXA aan. Een warmte-reflecterende meerlaagse folie. Voorwaarde was wel dat de luchtvochtigheid in de kruipruimte laag genoeg was zodat na het aanbrengen praktisch alle ventilatieopeningen gedicht konden worden. Zo werd onze kruipruimte een bijna luchtdichte ruimte waarbij de warmte vanuit de vloer de kruipruimte opwarmt zodat uiteindelijk de vloer ook hogere temperaturen behaalt. Dit lijkt te werken, maar de echt koude dagen moeten nog komen. De kruipruimte is iig een stuk droger. Michel en zijn team hebben zich flexibel, klantvriendelijk en professioneel opgesteld. Prima om ze over en onder de vloer te hebben.

Ramses Kemperman

Super goed bedrijf voor vloerisolatie

Rated 5 out of 5
12 oktober 2020

Erg tevreden over de vloerisolatie van Tonzon door MBD Noord. Doordat er al bodemfolie was gelegd door iemand anders, kreeg ik 3 verschillende mogelijkheden aangeboden van MBD Noord, voor een betere vloerisolatie. De communicatie is erg goed en ook de afspraken zijn helder en duidelijk. Er wordt zeer netjes gewerkt. Ik kan MBD Noord iedereen aanbevelen.

Paula

Vloerisolatie

Rated 5 out of 5
28 september 2020

Eerste contact met MBD Noord was februari 2020, Michel neemt de tijd voor je, denkt mee en geeft goede tips en advies.

Door lekkage onder de vloer en corona is de isolatie pas in september geplaatst. Vriendelijke mensen die meedenken en goed werk leveren en ze komen nog een keer apart terug, omdat er nog een kabel onder de vloer gelegd moet worden en ze het daarom niet verstandig vonden om onder de meterkast de isolatie al aan te brengen.

Top bedrijf, aanrader.

Sietse van Zonneveld