Goed werk geleverd!

11 juni 2024

Het was een pittige klus, die vloer- en bodemisolatie bij ons. We zijn heel tevreden over de manier waarop Michel en Tim deze klus hebben geklaard.

Goeie afspraken, uitvoering en communicatie.

Jaap

Aanrader

31 mei 2024

Vakmensen, harde werkers. Komen de afspraken goed na. Nemen de tijd om dingen goed uit te leggen. Zeker een aanrader.

Roelie

Meedenkende professionals

29 mei 2024

We zijn zeer tevreden met de TonZon vloerisolatie die MBD Noord bij ons heeft geïnstalleerd. Michel en Tim hebben fantastisch werk geleverd: professioneel, efficiënt en vriendelijk.

Absoluut een aanrader.

Marcel van der Meer

Tonzon vloerisolatie

29 november 2023

Wij hebben onze (onverwarmde) betonvloer laten isoleren met Tonzon. Klus uitgevoerd door Michel en Tim van MBD Noord. Goede communicatie, het werk wordt besproken, afspraken worden nagekomen. Alles met aandacht. Vakmensen, prettig en correct.

J. Smit

merkbaar aangenamer in huis!

28 november 2023

Prettige mensen, vakwerk (zo maak ik uit de foto’s op) en flexibel qua planning, toen eerst een kapotte verwarmingsbuis moest worden gerepareerd.

Op de factuur met foto’s alle informatie voor subsidieaanvraag, handig.

Raad dit bedrijf aan!

Judith

Wat een verademing!

28 november 2023

Wat een verademing, dat er nog een bedrijf bestaat waarvan de medewerkers behalve vakkundig ook vriendelijk, respectvol, betrouwbaar, op tijd, geduldig, bescheiden en beleefd zijn.

Ik ben zeer tevreden over MBD Noord. Michel heeft eerst goed gekeken en uitgelegd wat de bedoeling was en een passende offerte gemaakt. Vervolgens is hij met Tim samen 2,5e dag onder de grond bezig geweest ( doe het ze maar eens na) dit prachtige product aan mijn balken te bevestigen.

De woonkamer is egaler warm nu en de verwarming slaat eerder af. Ik wacht nog even de afrekening af, maar ben tot nu toe uiterst tevreden. Echt aan te raden.

Liesbeth

Vakwerk geleverd door topbedrijf

27 mei 2023

In twee fasen vloerisolatie aangebracht door twee vakmensen. Zeer tevreden over contact en natuurlijk het verrichtte werk. Eveneens heel erg tevreden over verstrekte adviezen en duidelijke uitleg. Kortom: vakwerk geleverd door topbedrijf!!

P. Smeets

Met toewijding

1 maart 2023

Michel en Tim hebben hard gewerkt om de vloer te isoleren. De ruimte was krap, maar daarover geen gezeur. Vakmannen, plezierig in de omgang. Vooraf goed advies en duidelijke offerte. Dank!

Sytse

Installatie van TONZON vloerisolatie

24 januari 2023

Michel is eerst langsgekomen om de boel te bekijken en uit te leggen wat er nodig was, daarna ontving ik een keurige gedetailleerde offerte. Installatie zou in 2 fasen gebeuren, maar dat werden er 3, omdat na de eerste fase Tim ziek werd en daarna Michel zelf ook nog. Michel heeft me daar keurig van op de hoogte gehouden. Na het werk ontving ik bij de rekening ook nog pagina’s met foto’s van de uiteindelijke situatie die ik kan gebruiken voor het aanvragen van subsidie, heel handig. Alles ging allemaal op een heel vriendelijke en professionele manier en beide heren zijn heel prettig in de omgang. Kortom MDB Noord geeft eerlijk advies, levert vakkundig werk, komt afspraken na en vraagt daarvoor een hele schappelijke prijs. Absoluut een aanrader.

Chris Nossing

TONZON vloerisolatie

29 december 2022

Tim en Michel weten waar zo over praten, leveren vakwerk, doen wat ze zeggen en willen graag perfect werk afleveren.

Veel respect en waardering voor het aanbrengen van de vloerisolatie, ook al is het onder het vriespunt. Dit alles in een prettige en open werksfeer.

Met vriendelijke groet, Gert Jan en Anneke Helder

Gert Jan Helder

TONZON vloerisolatie door MBD Noord

29 december 2022

Tim en Michel weten waar zo over praten, leveren vakwerk, doen wat ze zeggen en willen graag perfect werk afleveren.

Veel respect en waardering voor het aanbrengen van de vloerisolatie, ook al is het onder het vriespunt. Dit alles in een prettige en open werksfeer.

Met vriendelijke groet, Gert Jan en Anneke Helder

Gert Jan Helder

Tim (medewerker)

10 november 2022

Hallo lieve mensen. We hebben van jullie teveel 5 sterren gekregen. We doen ons best maar zijn zeker niet perfect. Daarom hierbij 4 sterren.

Met vriendelijke groet, Tim

Tim

Tevreden van A tot Z (bodemfolie + vloerisolatie)

10 november 2022

Na een kruipruimte consult, heeft MBD Noord (Michel en Tim) bij ons in twee fasen bodemfolie en vloerisolatie van Tonzon geplaatst.

MBD Noord denkt mee, legt uit en geeft advies alvorens de werkzaamheden worden gestart. De samenwerking met MBD Noord was voor ons van start tot finish een prettige ervaring.

MBD Noord geeft je een eerlijk advies, werken netjes, zijn kundig, planning is volgens afspraak, prijs/prestatie is prima en de werknemers zijn gezellig.

En zodra de werkzaamheden zijn afgerond krijg je ook nog foto’s van het eindresultaat.

>> Dus als je vloerisolatie wilt, moet je bij MBD Noord zijn!

Marcel en Diana

Marcel en Diana

Bodemisolatie

23 september 2022

Prima bedrijf,goed contact en afspraken.

Heel netjes en vakkundig.Kan iedereen dit bedrijf aanraden. Michel en Tim alle waardering!

Evert Kaarsmaker

Geweldig A team

27 april 2022

Inventief….kundig en snel maar ook gezellig..Michiel en zijn team zijn meedenkers..goede prijs/ kwaliteitsverhouding… ons hele dak is geïsoleerd…zeker aan te bevelen!!

yvon zwart en eggy dekkker