Vakwerk geleverd door topbedrijf

Rated 5 out of 5
27 mei 2023

In twee fasen vloerisolatie aangebracht door twee vakmensen. Zeer tevreden over contact en natuurlijk het verrichtte werk. Eveneens heel erg tevreden over verstrekte adviezen en duidelijke uitleg. Kortom: vakwerk geleverd door topbedrijf!!

P. Smeets

Met toewijding

Rated 5 out of 5
1 maart 2023

Michel en Tim hebben hard gewerkt om de vloer te isoleren. De ruimte was krap, maar daarover geen gezeur. Vakmannen, plezierig in de omgang. Vooraf goed advies en duidelijke offerte. Dank!

Sytse

Installatie van TONZON vloerisolatie

Rated 5 out of 5
24 januari 2023

Michel is eerst langsgekomen om de boel te bekijken en uit te leggen wat er nodig was, daarna ontving ik een keurige gedetailleerde offerte. Installatie zou in 2 fasen gebeuren, maar dat werden er 3, omdat na de eerste fase Tim ziek werd en daarna Michel zelf ook nog. Michel heeft me daar keurig van op de hoogte gehouden. Na het werk ontving ik bij de rekening ook nog pagina’s met foto’s van de uiteindelijke situatie die ik kan gebruiken voor het aanvragen van subsidie, heel handig. Alles ging allemaal op een heel vriendelijke en professionele manier en beide heren zijn heel prettig in de omgang. Kortom MDB Noord geeft eerlijk advies, levert vakkundig werk, komt afspraken na en vraagt daarvoor een hele schappelijke prijs. Absoluut een aanrader.

Chris Nossing

TONZON vloerisolatie

Rated 4 out of 5
29 december 2022

Tim en Michel weten waar zo over praten, leveren vakwerk, doen wat ze zeggen en willen graag perfect werk afleveren.

Veel respect en waardering voor het aanbrengen van de vloerisolatie, ook al is het onder het vriespunt. Dit alles in een prettige en open werksfeer.

Met vriendelijke groet, Gert Jan en Anneke Helder

Gert Jan Helder

TONZON vloerisolatie door MBD Noord

Rated 4 out of 5
29 december 2022

Tim en Michel weten waar zo over praten, leveren vakwerk, doen wat ze zeggen en willen graag perfect werk afleveren.

Veel respect en waardering voor het aanbrengen van de vloerisolatie, ook al is het onder het vriespunt. Dit alles in een prettige en open werksfeer.

Met vriendelijke groet, Gert Jan en Anneke Helder

Gert Jan Helder

Tim (medewerker)

Rated 4 out of 5
10 november 2022

Hallo lieve mensen. We hebben van jullie teveel 5 sterren gekregen. We doen ons best maar zijn zeker niet perfect. Daarom hierbij 4 sterren.

Met vriendelijke groet, Tim

Tim

Tevreden van A tot Z (bodemfolie + vloerisolatie)

Rated 5 out of 5
10 november 2022

Na een kruipruimte consult, heeft MBD Noord (Michel en Tim) bij ons in twee fasen bodemfolie en vloerisolatie van Tonzon geplaatst.

MBD Noord denkt mee, legt uit en geeft advies alvorens de werkzaamheden worden gestart. De samenwerking met MBD Noord was voor ons van start tot finish een prettige ervaring.

MBD Noord geeft je een eerlijk advies, werken netjes, zijn kundig, planning is volgens afspraak, prijs/prestatie is prima en de werknemers zijn gezellig.

En zodra de werkzaamheden zijn afgerond krijg je ook nog foto’s van het eindresultaat.

>> Dus als je vloerisolatie wilt, moet je bij MBD Noord zijn!

Marcel en Diana

Marcel en Diana

Bodemisolatie

Rated 5 out of 5
23 september 2022

Prima bedrijf,goed contact en afspraken.

Heel netjes en vakkundig.Kan iedereen dit bedrijf aanraden. Michel en Tim alle waardering!

Evert Kaarsmaker

Geweldig A team

Rated 5 out of 5
27 april 2022

Inventief….kundig en snel maar ook gezellig..Michiel en zijn team zijn meedenkers..goede prijs/ kwaliteitsverhouding… ons hele dak is geïsoleerd…zeker aan te bevelen!!

yvon zwart en eggy dekkker

Top vakwerk

Rated 5 out of 5
15 april 2022

Prima vakwerk geleverd.Michel komt de afspraken na en denkt met je mee.

Henk

Isolatie kruipruimte, 17 oktober 2021

Rated 5 out of 5
17 oktober 2021

We zijn zeer tevreden over de werkzaamheden en het resultaat van het isoleren van de kruipruimte onder de vloer.

Een vakkundig team en we merken direct dat de kamer warmer is.

Els Sandijck

Respect voor de mensen van MBD Noord.

Rated 5 out of 5
9 juni 2021

Bij de voorbereidende werkzaamheden in de kruipruimte door de werkers van MBD lekkage geconstateerd , wat door een loodgieter is verholpen maar die heeft verzuimd de rotzooi (plas rioolwater) op te ruimen. Wat dus door de mensen van MBD is gedaan . Terwijl de loodgieter in een gespreid bedje kwam: folie op bodem . Hij kon bij wijze van spreken in zijn goeie pak de kruipruimte in. Michel Boer denkt mee en heeft me allerlei adviezen aan de hand gedaan over het isoleren van mijn huis. Ik ben bijzonder tevreden.

Hannie Roerink

effectieve vloerisolatie en een prettig bedrijf

Rated 5 out of 5
29 januari 2021

Inmiddels is het ruim een half jaar geleden dat wij door MBD Noord vloerisolatie (en bodemfolie) lieten installeren. Het adviseren over de isolatie verliep op een heldere, zakelijke en prettige manier. Ook het aanbrengen van de isolatie is op een goede en prettige manier verlopen. Het contact met de mensen van MBD was steeds goed. Nadat het werk gedaan was, werd alles opgeruimd achtergelaten. Prima. We kregen ook een serie foto’s van het in de kruipruimte aangebrachte isolatie- en foliemateriaal, zodat je kunt zien wat er gebeurd is.

We schrijven deze recensie nu pas, omdat we wilden afwachten of we in de winter ook een merkbaar effect zouden hebben van de vloerisolatie, zoals een groter wooncomfort. Dat is natuurlijk niet makkelijk op het gevoel te beoordelen. Maar nu we inmiddels toch diverse wat koudere weken hebben gehad, denken we zeker een effect te merken, bijvoorbeeld in de vorm van minder/geen last van koude voeten. Kortom, zowel de vloerisolatie als MBD Noord zijn wat ons betreft aan te bevelen.

Henk

Goed bedrijf!

Rated 5 out of 5
12 januari 2021

Uitgebreide en duidelijke informatieverstrekking door Michel. Het aanleggen van de vloerisolatie, bodemfolie en de na-isolatie van de luchtverwarmingskanalen is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Het leuke team van MBD-Noord gaf telkens een update over de voortgang van het werk.

Na afronding van de klus werden foto’s getoond van de aangebrachte isolatie.

Dit bedrijf is een aanrader!

Jan

Dak isolatie

Rated 5 out of 5
16 december 2020

Heel prettig bedrijf om samen mee te werken. Makkelijk in de communicatie, komen afspraken na en maken hetgeen waar wat ze beloven! erg fijn.

Sandra Kooistra