Michel denkt goed mee en stelt zich heel dienstverlenend en kundig op. Zijn medewerkers zijn vriendelijk, werken snel en netjes.

Rated 5 out of 5
9 november 2020

We waren al een tijdje op zoek naar mogelijkheden om onze vloerisolatie te verbeteren. Ondanks de EPS-isolatie onder het beton, voelde de vloer toch nog wel koud aan. Daarnaast merkten we dat de vochtigheid onder de vloer hoog was en dat de EPS-isolatie vol met druppels hing. Om dit probleem te verhelpen, dachten we aan TonZon. Echter, met een werkhoogte van 45 cm zou het spannend worden. Michel deed een quickscan en zag wel mogelijkheden. Helaas bleek tijdens het aanbrengen van de bodemfolie dat de werkhoogte te laag was voor Tonzon-toepassing. Hij bood als alternatief Isobooster PXA aan. Een warmte-reflecterende meerlaagse folie. Voorwaarde was wel dat de luchtvochtigheid in de kruipruimte laag genoeg was zodat na het aanbrengen praktisch alle ventilatieopeningen gedicht konden worden. Zo werd onze kruipruimte een bijna luchtdichte ruimte waarbij de warmte vanuit de vloer de kruipruimte opwarmt zodat uiteindelijk de vloer ook hogere temperaturen behaalt. Dit lijkt te werken, maar de echt koude dagen moeten nog komen. De kruipruimte is iig een stuk droger. Michel en zijn team hebben zich flexibel, klantvriendelijk en professioneel opgesteld. Prima om ze over en onder de vloer te hebben.

Ramses Kemperman

Super goed bedrijf voor vloerisolatie

Rated 5 out of 5
12 oktober 2020

Erg tevreden over de vloerisolatie van Tonzon door MBD Noord. Doordat er al bodemfolie was gelegd door iemand anders, kreeg ik 3 verschillende mogelijkheden aangeboden van MBD Noord, voor een betere vloerisolatie. De communicatie is erg goed en ook de afspraken zijn helder en duidelijk. Er wordt zeer netjes gewerkt. Ik kan MBD Noord iedereen aanbevelen.

Paula

Vloerisolatie

Rated 5 out of 5
28 september 2020

Eerste contact met MBD Noord was februari 2020, Michel neemt de tijd voor je, denkt mee en geeft goede tips en advies.

Door lekkage onder de vloer en corona is de isolatie pas in september geplaatst. Vriendelijke mensen die meedenken en goed werk leveren en ze komen nog een keer apart terug, omdat er nog een kabel onder de vloer gelegd moet worden en ze het daarom niet verstandig vonden om onder de meterkast de isolatie al aan te brengen.

Top bedrijf, aanrader.

Sietse van Zonneveld

Hele goede ervaring

Rated 5 out of 5
7 juli 2020

Op dinsdag 7 juli 2020, vloerisolatie laten aanbrengen door twee toppers van MBD Noord. Kwaliteit geleverd, netjes in de omgang en eerlijk in advies. Ook de eerste ontmoeting met Michel was direct goed, no nonsens en correct.

Mocht u isolatie overwegen, MBD Noord nemen !!!!!

R.J. Miller

Zeker een aanrader!

Rated 5 out of 5
29 juni 2020

Nog geen idee wat we aan stookkosten gaan besparen, want de vloerisolatie zit er nog naar net in, maar wàt een prettig team om in je huis aan ‘t werk te hebben. Er wordt snel, netjes en in een goede sfeer gewerkt. En dat met dat zware werk. Complimenten voor het hele team! Zeker een aanrader!

J.J. van Dijk

Erg goede ervaring

Rated 5 out of 5
29 juni 2020

Erg goede ervaring. Heldere communicatie. Netjes afgeleverd werk. Een aanrader!

Arjen

Kruipruimte isolatie

Rated 5 out of 5
23 juni 2020

29 mei is bij mij de kruipruimte geïsoleerd, begin mei is de oranje folie op de bodem van de kruipruimte neergelegd. Ze konden toen nog niet verder, omdat de kruipruimte te nat was. Dit viel te verwachten, omdat ik in februari 6000 liter water uit de kruipruimte heb gepompt. Kruipruimte staat direct in contact met het grond water en dus ligt er veel klei. Toen heb ik (zoals je ook kan zien in een informatie filmpje) een bordje met klei op de bodem gelegd om te kijken of dit bij mij ook werkte. Nou dat deed het, een paar weken nadat het oranje folie was gelegd was de klei kurk droog. Toen ze om 29 mei deel 2 van de Tonzon isolatie kwamen doen, had ik een droge kruipruimte. Een houtenbalk die eerst donker van kleur was, was nu licht van kleur. Het nu natuurlijk nog geen herfst of winter dus of de vloer echt warmer is weet ik nog niet. Maar de de kruipruimte is nu mooi droog. Dus de water kou die ik eerst had, is hoogst waarschijnlijk verdwenen. Dus ik verwacht dat ik straks in de herfst en de winter warme voeten heb.

Ik ben zeer tevreden over MBD noord. De Tonzon is zeer netjes aangelegd en voor mijn subsidie aanvraag hebben ze duidelijk foto’s gemaakt.

Duidelijke communicatie vooraf en tijdens het aanleggen van de Tonzon. Wanneer er in de toekomst iets in de kruipruimte moet gebeuren hebben ze aangeven dat ik kan bellen, zodat zij ruimte kunnen maken. En de Tonzon isolatie niet kapot gemaakt word.

Iedereen MBD noord erg bedankt voor de geleverde service. Wanneer we weer koude dagen hebben gehad schrijf ik weer een review over het effect in de herfst en de winter.

Noreen Bons

Prima werk geleverd

Rated 5 out of 5
20 mei 2020

Afgelopen week is bij mij de kruipruimte en vloer geïsoleerd en er is prima werk geleverd. Het koudeseizoen moet natuurlijk nog beginnen, maar ik ben nu al tevreden. Ook hebben Sebastiaan en Tim geholpen met het bevestigen van radiatorfolie en ik ben tevreden.

Geja van Gunst

Isolatie bodem kruipruimte

Rated 5 out of 5
27 maart 2020

We vroegen om een offerte voor Tonzon vloerisolatie. Helaas bleek onze kruipruimte hiervoor niet diep genoeg. Gelukkig kwam Michel met een goed alternatief: isolatie van de bodem van de kruipruimte. Dit is uitgevoerd met hygrofolie, bodemfolie en Isobooster, zodat de kruipruimte droog zou worden en ook de warmte zou reflecteren. Het is allemaal netjes uitgevoerd. Respect voor de mensen die in onze kruipruimte willen werken (zo’n 40 cm diep).

Krista Bouma

Tonzon vloerisolatie door vakkundig bedrijf

Rated 5 out of 5
25 januari 2020

Zeer vriendelijke en professionele mensen van MBD Noord hebben januari 2020 bij ons Tonzon vloerisolatie geplaatst. Erg blij met het resultaat en zeker een aanrader voor iedereen die twijfelt. Respect voor Iris en Sebastiaan die alle dagen onder de vloer aan het werk zijn!!

Karel Bos

Erg blij met de Tonzon isolatie

Rated 5 out of 5
29 december 2019

Erg blij met de door MBD geplaatste Tonzon isolatie. We gebruiken nu (nu het kouder is) substantieel minder gas dan aan het begin van de maand, toen het aanmerkelijk zachter was. Het team van MBD heeft de isolatie netjes uitgevoerd, het is nu schoon, droog en fris onder de vloer, geen straf meer om daar te zijn. En in huis is het nu met minder stoken heerlijk behaaglijk. Het team van MBD is wat mij betreft een fijn, hardwerkend, zeer gemotiveerd team! Alles onder de vloer is gecontroleerd, behandeld daar waar nodig en nu goed bevonden.

Marjan Bouwmeester

Goed advies en zorgvuldige aanleg

Rated 4 out of 5
20 december 2019

Tijdens de eerste inspectie van de vloer die geïsoleerd moest worden werd ik uitgebreid door Michel Boer geïnformeerd over alle praktische en theoretische zaken die het isoleren met reflecterende luchtkussens met zich mee brengt. Elk project en elk huis staat op zich en heeft zijn specifieke bij het huis behorende aanpak nodig. Prettig om op voorhand te weten, hoe het wordt uitgevoerd. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven, die enkel de vierkante meters opmeten en een prijs neerleggen.

De uitvoering is bij Sebastiaan en Iris in goede handen. Ze zijn zeer ervaren en gaan zorgvuldig te werk. Tijdens het werk wordt er goed gecommuniceerd over de voortgang en de uitvoering van het werk.

De vloer voelt nu minder koud aan. Bij het opstaan, wanneer de kamer is opgewarmd is de watertemperatuur in de radiatoren lager dan voorheen. Er is dus minder energie nodig om dezelfde kamertemperatuur te verkrijgen. Kortom: comfort verbetering en energie besparing door isolatie met Tonzon

Henk Sikkenga

Volop tevreden

Rated 5 out of 5
4 december 2019

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van het team van MBD. Ze werken met plezier, zijn zorgvuldig en een echt team.

Achteraf kreeg ik mooie foto’s toegezonden als verslag. Kortom ik kan ze aan iedereen aanbevelen.

Jeltine Barkema

nu met driedelig maat kostuum de kruipruimte in

Rated 5 out of 5
17 oktober 2019

Dit bedrijf levert hoogstaand werk af en werken super netjes en volgens afspraak.

Alle kabels en leidingen zijn mooi bereikbaar gebleven en oude leidingen aan de kant gelegd.

je kunt nu rustig met je mooie kleren de kruipruimte in.

Theo Koelmans

Alles top

Rated 5 out of 5
2 april 2019

Afgelopen week de vloerisolatie gerealiseerd door MBD. Alle recensies gelezen hebbend, kan ik me er volledig bij aansluiten. Goede voorlichting, uiterst correct, van offerte t/m de factuur. Goed team. Aan te bevelen !

Hans Nauta