Prima werk geleverd

20 mei 2020

Afgelopen week is bij mij de kruipruimte en vloer geïsoleerd en er is prima werk geleverd. Het koudeseizoen moet natuurlijk nog beginnen, maar ik ben nu al tevreden. Ook hebben Sebastiaan en Tim geholpen met het bevestigen van radiatorfolie en ik ben tevreden.

Geja van Gunst

Isolatie bodem kruipruimte

27 maart 2020

We vroegen om een offerte voor Tonzon vloerisolatie. Helaas bleek onze kruipruimte hiervoor niet diep genoeg. Gelukkig kwam Michel met een goed alternatief: isolatie van de bodem van de kruipruimte. Dit is uitgevoerd met hygrofolie, bodemfolie en Isobooster, zodat de kruipruimte droog zou worden en ook de warmte zou reflecteren. Het is allemaal netjes uitgevoerd. Respect voor de mensen die in onze kruipruimte willen werken (zo’n 40 cm diep).

Krista Bouma

Tonzon vloerisolatie door vakkundig bedrijf

25 januari 2020

Zeer vriendelijke en professionele mensen van MBD Noord hebben januari 2020 bij ons Tonzon vloerisolatie geplaatst. Erg blij met het resultaat en zeker een aanrader voor iedereen die twijfelt. Respect voor Iris en Sebastiaan die alle dagen onder de vloer aan het werk zijn!!

Karel Bos

Erg blij met de Tonzon isolatie

29 december 2019

Erg blij met de door MBD geplaatste Tonzon isolatie. We gebruiken nu (nu het kouder is) substantieel minder gas dan aan het begin van de maand, toen het aanmerkelijk zachter was. Het team van MBD heeft de isolatie netjes uitgevoerd, het is nu schoon, droog en fris onder de vloer, geen straf meer om daar te zijn. En in huis is het nu met minder stoken heerlijk behaaglijk. Het team van MBD is wat mij betreft een fijn, hardwerkend, zeer gemotiveerd team! Alles onder de vloer is gecontroleerd, behandeld daar waar nodig en nu goed bevonden.

Marjan Bouwmeester

Goed advies en zorgvuldige aanleg

20 december 2019

Tijdens de eerste inspectie van de vloer die geïsoleerd moest worden werd ik uitgebreid door Michel Boer geïnformeerd over alle praktische en theoretische zaken die het isoleren met reflecterende luchtkussens met zich mee brengt. Elk project en elk huis staat op zich en heeft zijn specifieke bij het huis behorende aanpak nodig. Prettig om op voorhand te weten, hoe het wordt uitgevoerd. Dit in tegenstelling tot andere bedrijven, die enkel de vierkante meters opmeten en een prijs neerleggen.

De uitvoering is bij Sebastiaan en Iris in goede handen. Ze zijn zeer ervaren en gaan zorgvuldig te werk. Tijdens het werk wordt er goed gecommuniceerd over de voortgang en de uitvoering van het werk.

De vloer voelt nu minder koud aan. Bij het opstaan, wanneer de kamer is opgewarmd is de watertemperatuur in de radiatoren lager dan voorheen. Er is dus minder energie nodig om dezelfde kamertemperatuur te verkrijgen. Kortom: comfort verbetering en energie besparing door isolatie met Tonzon

Henk Sikkenga

Volop tevreden

4 december 2019

Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden van het team van MBD. Ze werken met plezier, zijn zorgvuldig en een echt team.

Achteraf kreeg ik mooie foto’s toegezonden als verslag. Kortom ik kan ze aan iedereen aanbevelen.

Jeltine Barkema

nu met driedelig maat kostuum de kruipruimte in

17 oktober 2019

Dit bedrijf levert hoogstaand werk af en werken super netjes en volgens afspraak.

Alle kabels en leidingen zijn mooi bereikbaar gebleven en oude leidingen aan de kant gelegd.

je kunt nu rustig met je mooie kleren de kruipruimte in.

Theo Koelmans

Alles top

2 april 2019

Afgelopen week de vloerisolatie gerealiseerd door MBD. Alle recensies gelezen hebbend, kan ik me er volledig bij aansluiten. Goede voorlichting, uiterst correct, van offerte t/m de factuur. Goed team. Aan te bevelen !

Hans Nauta

Kruipruimte isolatie

3 maart 2019

Geheel de verwachting waargemaakt snel en netjes goede team zal ze zeer zeker aanbevelen afspraken goed nagekomen goed bedrijf met dank aan het personeel 👌

Jan van Houten

Zeer tevreden over nieuw product nl. bodemfolie beschermend hydrofolie en MIOTHEEN KR 4, 28 febr. 2019

1 maart 2019

Uit contact met MBD Noord via Michel Boer blijkt steeds dat zijn bedrijf functioneert als correct, vriendelijk en professioneel zoals het hoort.

Alle wensen worden zorgvuldig en bekwaam besproken en de communicatie loopt vlekkeloos. Afspraken worden punctieel nagekomen en elke verandering tijdig gemeld.

Behalve Michel zijn ook Iris en Sebastiaan die met z’n drieën de bodemisolatie gelegd hebben vriendelijk en correct.

Zeer aan te bevelen!

Jan Dijkstra, Drachten

Jan Dijkstra

Tonzon vloerisolatie i.c.m. MBDnoord ervaring

27 februari 2019

Zeer tevreden over mijn Tonzon vloerisolatie, deze werd door MBDnoord gemonteerd en zoals verwacht keurig na afloop opgeleverd met een aflever rapport.

MBDnoord werkt naar perfectie en communiceert uitstekend. Ik raad u dan ook aan om met dit bedrijf in zee te gaan als u voor kwaliteit gaat en ook wilt genieten van warmte in de winter en koelte in de zomer.

N Drenth

Vloerisolatie vanaf begin november 2018

25 november 2018

Er is zowel bodemfolie als vloerisolatie aangebracht. De kruipruimte is van nature vochtig tot nat. We zijn blij met de vloerisolatie; we hebben warmere voeten en de radiatoren in het achterhuis zijn ook warmer (cv-buizen lopen nu tussen vloer en isolatie). We hadden al 12 cm piepschuim isolatie met een Rc-waarde van 1,56 (norm is tenminste 3,5) en nu na isolatie Rc = 5,36 m2 K/W, dus dat is een hele verbetering. Iris en Sebastiaan hebben goed werk geleverd, ze werkten netjes en waren prettig in de omgang. Ook het voorwerk van Michel met meten, offerte, uitzoeken mierenbestrijding en afronding was prima.

R. Bijlsma

Vloer- en zolderisolatie

21 november 2018

Superteam! Iris en Michel!

Hele fijne mensen en zeker harder werkers.

Absoluut zeer betrouwbaar, werken heel netjes en de afspraken worden zeker nagekomen!

Met heel veel respect van onze kant werd er in de verzengende hitte van afgelopen zomer gewoon doorgewerkt aan de isolatie van de zolder..

Super tevreden en we zitten er nu, tijdens deze wat koudere dagen, warmpjes bij!

Bedankt Iris en Michel

Louis en Maaike

Prima service

30 oktober 2018

Zeer tevreden over de Tonzon vloerisolatie, aangelegd door MBD Noord. Communicatie is zeer goed en gemaakte afspraken worden nagekomen. Er wordt netjes gewerkt en open en eerlijk advies gegeven. Kwaliteit leveren staat bij dit bedrijf absoluut bovenaan, ook als dat inhoudt dat ze op een later tijdstip nog een tweede of zelfs derde keer moeten terug komen. Zonder dat hiervoor extra kosten worden berekend. Absolute aanrader!

T. Koops