nu met driedelig maat kostuum de kruipruimte in

Rated 5 out of 5
17 oktober 2019

Dit bedrijf levert hoogstaand werk af en werken super netjes en volgens afspraak.

Alle kabels en leidingen zijn mooi bereikbaar gebleven en oude leidingen aan de kant gelegd.

je kunt nu rustig met je mooie kleren de kruipruimte in.

Theo Koelmans

Alles top

Rated 5 out of 5
2 april 2019

Afgelopen week de vloerisolatie gerealiseerd door MBD. Alle recensies gelezen hebbend, kan ik me er volledig bij aansluiten. Goede voorlichting, uiterst correct, van offerte t/m de factuur. Goed team. Aan te bevelen !

Hans Nauta

Kruipruimte isolatie

Rated 5 out of 5
3 maart 2019

Geheel de verwachting waargemaakt snel en netjes goede team zal ze zeer zeker aanbevelen afspraken goed nagekomen goed bedrijf met dank aan het personeel 👌

Jan van Houten

Zeer tevreden over nieuw product nl. bodemfolie beschermend hydrofolie en MIOTHEEN KR 4, 28 febr. 2019

Rated 5 out of 5
1 maart 2019

Uit contact met MBD Noord via Michel Boer blijkt steeds dat zijn bedrijf functioneert als correct, vriendelijk en professioneel zoals het hoort.

Alle wensen worden zorgvuldig en bekwaam besproken en de communicatie loopt vlekkeloos. Afspraken worden punctieel nagekomen en elke verandering tijdig gemeld.

Behalve Michel zijn ook Iris en Sebastiaan die met z’n drieën de bodemisolatie gelegd hebben vriendelijk en correct.

Zeer aan te bevelen!

Jan Dijkstra, Drachten

Jan Dijkstra

Tonzon vloerisolatie i.c.m. MBDnoord ervaring

Rated 5 out of 5
27 februari 2019

Zeer tevreden over mijn Tonzon vloerisolatie, deze werd door MBDnoord gemonteerd en zoals verwacht keurig na afloop opgeleverd met een aflever rapport.

MBDnoord werkt naar perfectie en communiceert uitstekend. Ik raad u dan ook aan om met dit bedrijf in zee te gaan als u voor kwaliteit gaat en ook wilt genieten van warmte in de winter en koelte in de zomer.

N Drenth

Vloerisolatie vanaf begin november 2018

Rated 5 out of 5
25 november 2018

Er is zowel bodemfolie als vloerisolatie aangebracht. De kruipruimte is van nature vochtig tot nat. We zijn blij met de vloerisolatie; we hebben warmere voeten en de radiatoren in het achterhuis zijn ook warmer (cv-buizen lopen nu tussen vloer en isolatie). We hadden al 12 cm piepschuim isolatie met een Rc-waarde van 1,56 (norm is tenminste 3,5) en nu na isolatie Rc = 5,36 m2 K/W, dus dat is een hele verbetering. Iris en Sebastiaan hebben goed werk geleverd, ze werkten netjes en waren prettig in de omgang. Ook het voorwerk van Michel met meten, offerte, uitzoeken mierenbestrijding en afronding was prima.

R. Bijlsma

Vloer- en zolderisolatie

Rated 5 out of 5
21 november 2018

Superteam! Iris en Michel!

Hele fijne mensen en zeker harder werkers.

Absoluut zeer betrouwbaar, werken heel netjes en de afspraken worden zeker nagekomen!

Met heel veel respect van onze kant werd er in de verzengende hitte van afgelopen zomer gewoon doorgewerkt aan de isolatie van de zolder..

Super tevreden en we zitten er nu, tijdens deze wat koudere dagen, warmpjes bij!

Bedankt Iris en Michel

Louis en Maaike

Prima service

Rated 5 out of 5
30 oktober 2018

Zeer tevreden over de Tonzon vloerisolatie, aangelegd door MBD Noord. Communicatie is zeer goed en gemaakte afspraken worden nagekomen. Er wordt netjes gewerkt en open en eerlijk advies gegeven. Kwaliteit leveren staat bij dit bedrijf absoluut bovenaan, ook als dat inhoudt dat ze op een later tijdstip nog een tweede of zelfs derde keer moeten terug komen. Zonder dat hiervoor extra kosten worden berekend. Absolute aanrader!

T. Koops