Vloer laten isoleren

De meest klimaat effectieve vloerisolatie

★★★★★ 5/5 – 5 recensies

Op zoek naar een betrokken partij om van uw koude vloer af te komen? MBD Noord biedt sinds 2013 een compleet pakket aan om uw woning te verduurzamen. Met aandacht en zorg denken wij met u mee, om de beste oplossing voor uw vloer te realiseren.

MBD Noord biedt de meest klimaat effectieve vloerisolatie oplossing. Wij bieden u een Rd waarde van minstens 4,4 bij houten vloerconstructies en minstens 5,0 bij betonvloer. In combinatie met een luchtvochtigheid tussen de 40 en 60% zorgt dit voor meer wooncomfort, lagere stookkosten en een gezonder leefklimaat.

Jarenlange ervaring

Rd waarde van minstens 4,4

Bespaar tot wel 40% op jaarbasis

Afspraak maken

Adviesgesprek aanvragen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw woonsituatie? MBD Noord is een vertrouwd adres als het gaat om isolatie en energiebesparing. Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u zoeken.

  Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden en Privacy verklaring.

  Hoe ziet onze vloerisolatie eruit?

  Bekijk de video en maak kennis met ons

  Kosten van vloerisolatie

  Als vloerisolatie specialist denkt MBD Noord met u mee. Vandaar dat onderstaande tabel alleen richtprijzen aanbiedt. Voor een offerte komen wij graag bij u langs om de kruipruimte te inspecteren.

  Wij stellen onze offertes samen door met een aantal factoren rekening te houden. Denk hierbij aan vloersoort, totale oppervlakte en de hoogte van de kruipruimte.

  MBD Noord gebruikt de best bewezen methode, met luchtkussens en hydrofolie. Een vloerisolatie en bodemisolatie oplossing dat tot wel 40% op jaarbasis kan besparen.

  OppervlakteRichtprijs
  35m²1750
  40m²1950
  45m²2150

  Onze werkwijze

  MBD Noord biedt vloerisolatie aan in de vorm van reflecterende luchtkussens. Dit is een isolatiemateriaal dat alle vormen van warmtetransport aanpakt. Dit voorkomt luchtstroming onder uw vloer. Een stilstaande luchtlaag voorkomt afkoeling. In combinatie met onze bodemisolatie bieden wij de meest klimaat effectieve vloerisolatie ter wereld.

  Warmte gaat verloren door verschillende luchtstromen. De reflecterende luchtkussens pakt alle manieren van warmtetransport aan. Geleiding van warm en koud wordt voorkomen door het kunststof. Dit resulteert in een hoge isolatiewaarde van ten minste Rc 3,8. Dit kan hoger uitpakken.

  Technische info »

  Voordelen van onze vloerisolatie

  Uw vloer koelt minder snel af waardoor de warmte in uw huis blijft. Een slecht geïsoleerde vloer zorgt voor een gigantisch isolatielek. Vloer is verantwoordelijk voor 30% van uw warmte-verlies. Daarnaast stijgt vocht vanuit de bodem omhoog en zorgt voor een onaangenaam klimaat in uw huis.

  • Lagere luchtvochtigheid
  • Een verbeterde levensduur door een drogere omgeving
  • Hoger jaarrendement dan veel andere isolatievormen
  • De meest klimaateffectieven vloerisolatie ter wereld

  Kortom, vloerisolatie van MBD Noord is de oplossing om uw woongemak te verbeteren

  Adviesgesprek aanvragen

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw woonsituatie? MBD Noord is een vertrouwd adres als het gaat om isolatie en energiebesparing. Vul onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u zoeken.

   Ik ga akkoord met de Algemene voorwaarden en Privacy verklaring.